Špičkové skupinové jazykové kurzy.

Díky důrazu na kvalitní zajištění výuky, porozumění měnícím se potřebám našich studentů a snaze o neustálé zlepšování našich služeb se mezi naše dlouhodobé klienty řadí významné mezinárodní společnosti, ale i jednotliví soukromí studenti, pro které jsou kvalita výuky a osobní přístup zásadní. Vždy rádi vyjdeme vstříc každému jednotlivému studentovi i během skupinových jazykových kurzů.

Nabídka docházkových kurzů angličtiny a němčiny na Kladně.

jazykové kurzy pro veřejnost
Individuální jazykové kurzy

Potřebujete individuální přístup? Připravíme pro vás jazykové kurzy na míru.

Každý jednotlivý student potřebuje specifický přístup. Toho jsme si v Progressu dobře vědomi. Někdy je třeba pro naše klienty vytvořit specifický jazykový kurz přesně podle jejich potřeb. Po důkladné konzultaci tak vznikne unikátní jazykový kurz s jasně definovanými cíli. Vybíráme vhodné výukové materiály, výukovou metodu a přizpůsobujeme výběr lektora. Díky tomu je každý kurz unikátní a uzpůsobený na míru potřebám studenta.

Jak si objednáte náš kurz?

Při našem pracovním procesu si zakládáme na flexibilitě a absolutní transparentnosti. Díky tomu si můžete být jisti, že vždy zajistíme kurz, který je pro vás přínosný a zároveň budete mít nad celým procesem výuky absolutní přehled.

Nabídka kurzů je průběžně aktualizovaná. Skupinové jazykové kurzy se standardně zahajují v prvním týdnu v říjnu, v prvním týdnu v lednu a v prvním týdnu v dubnu. Intenzivní krátkodobé kurzy jsou vypisovány průběžně. 

Individuální kurzy můžete zahájit do týdne od objednávky kdykoliv během kalendářního roku.

Vyučujeme po celý kalendářní rok od pondělí do pátku.

Učebny máme v Kladně a v Praze. V případě výuky angličtiny v mateřských školách dojíždí lektoři přímo do školky.

 

Osobní schůzka

Sjednáme si s vámi osobní schůzku v kanceláři školy v Kladně a probereme s vámi všechny detaily - vaše cíle, potřeby, časové a finanční možnosti.

Online objednávka

Dáváte přednost jednání online, po telefonu nebo emailu, neboť vám nevyhovují otevírací hodiny kanceláře? Kurz si můžete pohodlně objednat i z domova nebo vaší kanceláře.

Výběr vhodného kurzu

Po prvotním rozhovoru a jazykovém testu nabídneme vhodný kurz - skupinový nebo individuální podle vašich potřeb a možností.

Průběžné hodnocení pokroku

Pracujeme s krátkodobými a splnitelnými cíly. Umíme srozumitelně hodnotit průběh studia a případně měnit nastavení podle vašich aktuálních potřeb. Hodnocení vám předkládáme v přehledné formě, bez zbytečných frází a „omáčky“.

Naučíme vás efektivně studovat

Jste ze školy už nějaký ten pátek? Máte ve škole občas potíž pochytit látku? Víme, jak změnit vaše návyky a naopak vám ukážeme jak na efektivní studium. Není to žádná zázračná metoda, jen lety vyzkoušené a studenty oceňované jednoduché metody.

Certifikát s dosaženou jazykovou kompetencí

Každý student získá po absolvování našeho kurzu certifikát, kde je jasně definovaná jazyková kompetence v jednotlivých dovednostech - psaný, mluvený projev.

kurzy angličtiny ve školce

Výuka angličtiny v mateřských školách

Při výuce angličtiny v mateřských školách využíváme metodu prožitkového učení hrou a vícesmyslového vnímání. Výuka angličtiny ve školce může dětem poskytnout výhody v oblasti jazykového, kognitivního a sociálního rozvoje.

Na lekcích pracujeme s knížkou, používáme hračky, vyprávíme příběhy, zapojujeme pohyb i vizualizaci. Učení nového jazyka zlepšuje paměť, schopnost řešit problém a rozvíjí logické myšlení.

Výuku angličtiny dětí v mateřských školách považujeme za efektivní, jelikož se děti seznamují nejen s novým jazykem, ale i jinou kulturou, což je pro jejich budoucí vývoj a fungování ve společnosti klíčové.

Vyžádejte si cenovou nabídku pro vaši školku!

Intenzivní jazykové kurzy nejen v létě a nejen pro maturanty

Intenzivní jazykové kurzy jsou vhodné pro každého studenta, který potřebuje v krátkém časovém úseku načerpat jazykové dovednosti.  Časově i finančně efektivní jazykový trénink pomůže složit jazykovou zkoušku, opravit si známku ve škole, rozmluvit se před dovolenou nebo oprášit jazykové znalosti po delší pauze bez praktického využití jazyka.

  • Letní intenzivní kurz angličtiny 5×5 lekcí
  • Příprava k maturitě
  • 3D Grammar kurz
  • Refresh kurzy
  • Relax and Speak kurz
  • Progress Simplified kurz pro začátečníky
intenzivní jazykové kurzy
jazykové kurzy pro firmy

Využíváme nejmodernějších učebních metod

Při výuce využíváme jak praxí osvědčené učební postupy, tak i vlastní moderní metody Progress Simplified, Progress 3D Grammar, Progress Relax and Speak a Progress Visualize. Naší prioritou je praktické využití jazyka. Chceme, aby se naši studenti nebáli mluvit a cizí jazyk uměli aktivně využívat v každodenní komunikaci, ať už jde o firemní jednání, nebo rodinnou dovolenou v zahraničí.

Standardní jazykové kurzy

angličtina, čeština jako cizí jazyk,  němčina, španělština, francouzština a italština

Klasické skupinové kurzy zaměřené na celkový rozvoj znalostí

Jazykové kurzy zaměřené na získání mezinárodního certifikátu FCE

  • stálý český lektor v kombinaci s rodilým mluvčím
  • skupina 3 – 6 studentů
  • kurz je cíleně zaměřen na rozvoj všech jazykových dovedností a specifika jazykové zkoušky
  • přípravné kurzy na First Certifikace in English (FCE)
  • certifikát nahrazuje maturitní didaktický test z angličtiny

Intenzivní specificky zaměřené kurzy

  • kurz šitý na míru klientovi s jasnou specifikací cíle
  • Nevyšla maturita z angličtiny? Připravíme vás!
  • Hrozí reparát? Doučíme vás!
  • Chystáte se na pohovor v angličtině a máte z obavy? S námi získáte jistotu!
  • Máte prezentovat vaši službu či projekt? Projdeme s vámi vaši prezentaci bod po bodu!

Krátkodobé modulové jazykové kurzy

  • kurzy v rozsahu 5 – 10 hodin zaměřené na specifické dovednosti
  • 3D Grammar kurz pro správné využití gramatických časů
  • Nalejvárna před dovolenou
  • Refresh kurzy po velké pauze
  • Rádi vám zašleme podrobnější aktuální nabídku

Čím se naše kurzy vyznačují

Více jazyků, nejen angličtina

Nabízíme kurzy angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny i češtiny pro cizince. Chcete se učit třeba polsky, rusky nebo švédsky? Rádi pro vás připravíme individuální nabídku. Jen v Evropě se mluví cca 220 různými jazyky, tak proč zůstat jen u angličtiny?

Snadné určení
cíle výuky

Studenti si pomocí modulové výuky sami stanoví priority kurzu a nastaví krátkodobé, splnitelné cíle. Připravili jsme pro vás bohatou nabídku možností, po dohodě s vámi navíc rádi sestavíme kurz přímo na míru vaší společnosti.

Snadné hodnocení pokroku ve studiu

Každý jazykový kurz má jasně stanovený obsah, cíl a počet lekcí. Díky tomu je jednoduché sledovat vývoj studia a vyhodnotit výsledky. A samozřejmě na konci každý absolvent získá certifikát, který je dokladem o jazykové úrovni v psaném a mluveném projevu.

Vhodné pro všechny úrovně

Většinu kurzů nabízíme pro více úrovní znalostí od začátečníků až po velmi pokročilé studenty. Některé kurzy jsou dokonce vhodné i pro studenty rozdílných úrovní. Kurz vedou pouze proškolení lektoři a rodilí mluvčí s praxí a odpovídajícím vzděláním.

Kvalita garantovaná mezinárodními certifikáty.

Jako jedna z mála škol v České republice jsme držiteli prestižních certifikátů ISO 9001:2001 a ISO 29990:2010. To Vám a Vaším zaměstnancům garantuje jazykovou výuku, která je v souladu s nejpřísnějšími mezinárodními standardy.

Za více jak 20 let máme tisíce spokojených klientů.

Díky našemu důrazu na kvalitu a osobní přístup jsme si za léta působení na trhu získali tisíce spokojených klientů z řad široké veřejnosti od dětiček v mateřských školách až po aktivní zralé studenty. Záleží nám na každém detailu a klademe vysoké nároky na lektory, kteří jsou pro nás zárukou dobře odvedené práce a spokojeného klienta.  Místo frází za nás mluví reference našich spokojených zákazníků.

 

Originální a neotřelý zprůsob, jak vysvětlit fungování anglického jazyka, který velice pomůže studentovi pochopit principy, souvislosti a „záludnosti“ angličtiny. Přístup ke studentovi a vysvětlující způsob vyučování dělá ze studia angličtiny příjemný zážitek a efektivita tohoto způsobu dává rychle viditelné a trvalé výsledky. (Radim J.)

Jazykovou školu Progress mohu jen doporučit. Perfektní, profesionální leč lidský přístup. Lektoři jsou lidé, které baví jak jazyk tak i výuka. Díky tomu ho dokážou učit formou, která vás zaujme a bude vás bavit. (Pavel F.)

Jazyková škola PROGRESS – to je jiný způsob výuky než znáte ze školy, má dokonalou přípravu hodin ze strany lektora, aktuální a zajímavá témata. Už bych se nechtěla učit jinde… (Eva K.)

Jmenuji se Lucie a firma pro kterou pracuji, nám již několik let platí služby společnosti Progress Language. Zprvu jsem byla velice ostýchavá a plna „bloků“ z našeho školního systému na základní škole, to jistě znáte, ne? V průběhu spolupráce, s obdivuhodně trpělivým a vždy pozitivním lektorem, se mi díky oboustranně náročné práci povedlo, se těchto obav zbavit a nyní již bez ostychu mluvím s kýmkoliv. Ze strany lektora se tak jednalo i o psychologickou pomoc. Vlastně bych řekla, že je dodnes nedílnou součástí našich lekcí. Lektor mě vždy dokáže motivovat k tomu, abych se chtěla posouvat dál a zlepšovat si tak úroveň angličtiny. Vše probíhá tak přirozeně, že přijdu domu a těším se na to, že si udělám přípravu na další hodinu a díky tomu se naučím nové věci. Baví mě kreativní techniky, které lektor používá, aby mi například vysvětlil gramatiku více způsoby, nikdy nade mnou nezlomil hůl, věří mi, že téma dříve či později pochopím…. (Lucka D.)

Nabízíme online jazykové kurzy pro individuální studenty.

Většinu kurzů Vám můžeme zajistit také online. Naše metodika výuky v online lekcích se setkala s nadšenou reakcí studentů. Více v referencích.

Máte zájem o jazykové služby šité na míru?
Napište nám ještě dnes!

Jitka Eliášová
Koordinátorka kurzů